GV House

Trento, Italy, 2018

"The material, stylistic and chromatic mixing characterizes the project of this house located in the heart of Trento. The renovation of this ‘90s building is focused on the new distribution of spaces, the renewal of interior design, as well as the improvement of the energy class with reduction of dispersions and increase in thermal yield, involving the building’s exterior. The building is developed over four levels: the ground floor and the first floor are reserved for independent apartments, while the client’s home is located in the second and third floors."

iarchitects

Dimension: 330sqm

Client: Private

Investment: ND

Project by: iarchitects

Project Leader: Davide Cumini

Collaborators: Chiara De Conto

Photos by: Alessandra Bello

Davide Cumini Studio - p.iva 02389440302

Logo.jpg